közbeszerzési garancia

A Közbeszerzési Garancia a Közbeszerzési Hatóság által közzétett közbeszerzési eljárásokban megbízást elnyert vállalkozások, valamint a közbeszerzést elnyert fővállalkozók alvállalkozójának megbízásából nyújt garanciát az ajánlatkérők, illetve a fővállalkozók mint kedvezményezettek részére.
Tovább

pályázati garancia

A Start Zrt. pályázati garanciát a gazdaságfejlesztési célú Európai Uniós pályázatokon nyertes hazai kis- és középvállalkozások számára nyújt, eszköz- vagy pénzügyi fedezet nélkül.
Tovább

befektetési tőkegarancia

A Start Zrt. professzionális pénzügyi befektetők számára nyújt tőkegaranciát hazai kis- és középvállalkozásokba történő befektetéseikhez.
Tovább

innovációs és K+F garancia

A Start Zrt. készfizető kezesség formájában Innovációs és K+F Garanciát vállal a Kutatási és Technológiai Innovációs Alapból finanszírozott, technológiai start-upok támogatására kiírt „Technológiai start-up ökoszisztéma építése” pályázati programhoz.
Tovább

bérleti kauciógarancia

A Start Zrt. készfizető kezesség formájában kauciógaranciát vállal az ingatlanbérleti szerződésben a vállalkozást mint bérlőt terhelő óvadék fizetési kötelezettségének teljesítésére.
Tovább

pályázati garancia munkahelyteremtő beruházások támogatásához

A Start Zrt. készfizető kezesként beruházási garanciát nyújt a Nemzeti Foglalkoztatási Alapból kiírt hazai KKV-k számára.
Tovább