PARTNEREINK

MVA

A Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány és a Helyi Vállalkozói Központok a hazai vállalkozásfejlesztés folyamatait hivatott segíteni. Az 1990-ben kormányzati szervek, állami bankok, az MNB és érdekképviseletek által létrehozott szervezet a PHARE források felhasználásában és a Mikrohitel Program lebonyolításában töltött be kiemelkedő szerepet. Jelenleg a mikrohitelprogram mellett tanácsadási és képzési projekteket bonyolít, továbbá rendszeres vállalkozásfejlesztési együttműködési partnere lett szlovák és román határmenti szervezeteknek, valamint több EU-s tagállamnak.


MFB Invest Zrt.

Az MFB Invest Zrt. integrálja az MFB bankcsoport hazai- és nemzetközi fejlesztési, valamint kockázati tőkefinanszírozási tevékenységét, amelyet tanácsadási üzletág egészít ki.

MiFiN Zrt.

A 2007-ban alakult MiFiN Zrt. a JEREMIE Program keretében mikrohitelt helyez ki kkv-k számára, így segítve őket az EU-s csatlakozást követően a piachoz történő felzárkózásban.


SZTA

A Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. (SZTA) a Magyar Állam 100%-os tulajdonában álló gazdasági társaság, amely az Európai Unió forrásaiból finanszírozott regionális operatív programok kockázati tőkeprogramjának megvalósítására jött létre 2011-ben. Az SZTA magyar tulajdonú kis- és középvállalkozások növekedési pályára állítását, üzleti terveik megvalósítását egy hazai kezdeményezésű európai uniós tőkeprogram keretében tőkejuttatással, illetve szakmai részvétellel támogatja. A vállalkozásfejlesztést kockázati tőkebefektetés útján valósítja meg, abból a célból, hogy ez a tőke eszközbefektetés, infrastruktúra-fejlesztés, munkaerő-bővítés, illetve szolgáltatások igénybevétele révén hasznosuljon a tőkét befogadó társaságokban.


OPTEN Informatikai Kft.

A 100%-ig magyar tulajdonú OPTEN Informatikai Kft. a hazai igényeket folyamatosan szem előtt tartva fejlesztései és innovációi révén immár 1994 óta az üzleti és jogi információs piac meghatározó szereplője.


KHF

A khf.hu a tradicionális közbeszerzési hirdetmény figyelési szolgáltatást megújítva, összekapcsolja a legmodernebb IT hátteret a tapasztalt ügyfélszolgálati támogatással. Cél egy olyan innovatív, technológiailag és szakmailag is a legmagasabb színvonalú online szolgáltatást működtetése, amely Európában egyedülálló módon támogatja a közbeszerzésben résztvevő kis- és középvállalkozásokat.